Er du træt af de gamle farver i værelset, eller søger du hjælp til en større erhvervsmæssig opgave? Uanset om arbejdet skal udføres i privat eller erhvervsmæssig regi, så er vi hos Malerfirma Klit Christensen hele Nordjyllands maler.

Vi er bevidste omkring kvalitet, og vi forstår vigtigheden af, at et stykke arbejde skal udføres ordentligt første gang. Derfor får du ingen halve løsninger hos os – udelukkende hele.

 

ALDRIG GÅ NED PÅ KVALITET

Kvalitet er noget af det vigtigste, når opgaver skal udføres. Det gælder også maleropgaver, hvor vi er eksperter på området. Hvis du bestiller en opgave igennem os, kan du være ganske rolig for, at din opgave bliver udført til UG.

Vi stolte over at være en del af Danske Malermestres Garantiordning, der giver alle vores kunder en sikkerhed for, at arbejdet altid er udført til perfektion. Vi tilbyder de bedste løsninger inden for maleropgaver i Nordjylland.

 

HVAD SKAL DU HAVE LAVET?

Vi fikser den opgave, som du stiller os. Det er både store og små opgaver, så du skal endelig give os et kald uanset, hvad du ønsker at få lavet. Vi giver dig altid de skarpeste priser på det seriøse stykke arbejde, som vi altid leverer.

Vi besidder mange års erfaring inden for alle slags maleropgaver. Vi har udført arbejde inden for renovering, tapetsering, facader, nybygning og brandskader for at nævne nogle af vores spidskompetencer.

 

VI VENTER DIT OPKALD

Vi sidder klar til at besvare dit opkald på telefon 9812 9225, hvor vi gerne giver et uforpligtende tilbud. Derfor er du altid velkommen til at ringe til os, så vi kan høre nærmere om den konkrete opgave, du ønsker at få udført. Vi ser frem til at høre fra dig.