Har du en maleropgave i Nibe-området, du ønsker udført af en maler, der er seriøs og bevidst omkring kvalitet? Hos Malerfirma Klit Christensen dækker vi hele Nibe, hvor vi tilbyder vores kompetencer til både erhverv og privat.

Opgavens størrelse og omfang er irrelevant, idet vi har udført alle slags maleropgaver. For os er det udelukkende vigtigt, at vores kunder er tilfredse med det arbejde, vi har udført.

 

SERIØSITET ER LIG MED KVALITET

Seriøsitet og kvalitet er vores varemærker, og du kan være sikker på, at du får begge dele hver gang, at du bestiller en opgave igennem os. Vi er stolte af det arbejde, som vi har udført i Nibe og andre steder i Nordjylland, og det arbejde ønsker vi at fortsætte med.

Vores kvalitetsbevidste løsninger skyldes vores seriøsitet omkring vores arbejde, og de opgaver, som vi får af vores kunder. Vi udfører altid opgaven som aftalt, og vi ønsker ingen halve løsninger, hvorfor vi udfører opgaven korrekt første gang.

For at understrege vores seriøsitet og kvalitetsbevidsthed er vi en del af Danske Malermestres Garantiordning, der sikrer vores kunder, at de kan få juridisk hjælp, hvis der er arbejde udført, som ikke er tilfredsstillende.

 

STORE SOM SMÅ OPGAVER

I mange år har vi udført alle slags opgaver i hele Nordjylland. Vi er stolte af at have hjulpet store og små, fordi vi mener at alle, der har brug for hjælp, også fortjener at få hjælp. Ingen opgaver er for store eller små til os.

Hvis din næste opgave består af en gammel køkkendør, der skal istandsættes, så løser vi gladeligt opgaven. Hvis den består af renoveringer for et boligselskab, hjælper vi ligeledes, uanset om det er erhverv eller privat.

 

VI ER ET OPKALD VÆK

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 9812 9225, hvor vi glæder os til en dialog med dig omkring dit – eller dit firmas – næste projekt.