Når der skal males, udendørs eller indendørs, kan det være besværligt at vælge de farver og materialer, der giver netop det udtryk, som man ønsker. Det er her, hvor vi hos Malerfirma Klit Christensen hjælper dig.

Vi er en malervirksomhed, der dækker hele Vodskov og omegn, hvor vi tilbyder vores erfaring og kompetencer til alle, der har brug for hjælp til en opgave – uanset opgavens omfang.

 

EN MALER MED ØJE FOR KVALITET

Når du bestiller os til at udføre et stykke arbejde for dig, kan du være ganske rolig for, at opgaven bliver løst korrekt, og det er naturligvis i første omgang. Vi vægter kvalitet og seriøsitet meget højt, hvorfor vi har udført mange kvalitetsbevidste løsninger i Vodskov og andre steder i Nordjylland.

Vi er tilsluttet Danske Malermestres Garantiordning, idet vi ønsker at give vores kunder en sikkerhed for, at vi virkelig mener det, når vi kalder os seriøse og kvalitetsbevidste. Denne ordning sikrer, at vores kunder altid kan få hjælp fra en tredjepart, hvis der er problemer med noget arbejde efter, at det er udført.

 

ALLE OPGAVER ER VELKOMNE

Vores erfaring spænder fra privat til erhverv, hvor vi har udført flere tusinde opgaver inden for malerfaget. Om din næste opgave er i privat eller erhvervsmæssig regi, så løser vi den.

Vi har udført opgaver helt ned til simple istandsættelser af gamle døre til nybyggeri og renoveringer af store boligkomplekser. Der er ingen opgaver, der er hverken for store eller for små til os.

 

INGEN GRUND TIL AT VÆRE GENERT

Vi elsker en god dialog, og derfor er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 9812 9225, hvor du også kan få et uforpligtende tilbud på din næste maleropgave.