Søger du en maler i Svenstrup, der vægter kvalitet og seriøsitet højere end alt andet?

Hos Malerfirma Klit Christensen opererer vi i hele Svenstrup samt området omkring, hvor vi påtager os opgaver inden for både erhverv og privat.

Uanset om opgaven er stor eller lille, så hjælper vi gerne. Vi har erfaring med alle slags maleropgaver, hvorfor du får en maler med kompetencerne til at løse den opgave, som du har brug for hjælp til.

 

OPGAVEN LØST I FØRSTE FORSØG

Når du vælger os til at løse opgaven, kan du være ganske rolig for, at opgaven bliver løst korrekt i første forsøg. Vi er meget seriøse omkring det arbejde, som vi laver, og vi er evigt og altid bevidste omkring kvalitet, så vores kunder kan smile sammen med os, når arbejdet er udført.

Vi er tilsluttet Danske Malermestres Garantiordning, hvilket sikrer at vores kunder altid kan få hjælp af en tredjepart, hvis der måtte være utilfredshed med noget, der er relateret til vores arbejde. Derfor sørger vi for, at opgaven bliver løst første gang, så både du og vi undgår yderligere unødvendig behandling af projektet.

 

ERHVERV ELLER PRIVAT?

Uanset om du er en privatperson eller formidler for et firma, der har en erhvervsmæssig opgave, så påtager vi os gerne opgaven. Vores erfaring går mange år tilbage, så uanset om opgaven hedder sig en renovering og maling af 10 facader eller en istandsættelse af en vindueskarm, så hjælper vi gerne.

Vi har mange års erfaring med at hjælpe både private og erhverv. Eksempelvis har vi løst mange opgaver på boligkomplekser for udlejningsselskaber, men vi har også istandsat mange facader, foretaget renoveringer og påtaget simple opgaver som istandsættelse af en gammel dør.

 

KONTAKT OS NU

Vi giver altid uforpligtende tilbud, og vi elsker en god dialog, så hvis du har en opgave, du har nærmere spørgsmål til, eller andet, som du ønsker at tale med os omkring, kan vi kontaktes på telefon 9812 9225.