Malerarbejde kan bestå af mange forskellige opgaver. Sommetider kan det være svært som kunde at danne sig et fuldt overblik over omfanget af den opgave, der skal udføres. Det er her, hvor vi hos Malerfirma Klit Christensen kommer ind i billedet.

Søger du en maler i Nørresundby, der er kvalitetsbevidst, seriøs og altid fokuseret, kan vi hjælpe dig. Vi stræber efter at være de bedste til vores arbejde, og det er naturligvis til konkurrencevenlig pris.

 

KVALITET TIL GODE PRISER

Som udgangspunkt går kvalitet og pris hånd i hånd. Vi prioriterer højt, at vores priser ikke er unødvendigt høje i forhold til kvaliteten, som vi altid ved er i tops, når der er blevet udført et stykke arbejde af os. Det er vigtigt for os, at vores kunder føler, at de får den rette pris på det stykke arbejde, som vi udfører.

Uanset om arbejdet er i privat eller erhvervsmæssig regi, får du altid den rigtige pris hos os, og vores tilslutning til Danske Malermestres Garantiordning bekræfter kun, at vi ønsker vores kunder det bedste.

 

ISTANDSÆTTELSE AF VINDUE ELLER HELT BOLIGKOMPLEKS?

Vi udfører arbejde til store og små, så du skal ikke være genert for at give et opkald uanset, om du skal have istandsat et gammelt vindue, en grim vindueskarm eller en hel opgang i et boligselskab eller erhvervslokale.

Vores medarbejdere besidder de nødvendige kompetencer til de opgaver, som vores kunder forventer af os, hvorfor du altid kan være ganske rolig for, at arbejdet bliver udført korrekt.

 

RING TIL OS MED DET SAMME

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på et malerprojekt, så kontakt os med det samme. Vi sidder klar på telefon 9812 9225, hvor vi med kyndig vejledning hjælper dig på rette vej.