Søger du en kvalitetsbevidst maler fra Aalborg, læser du med det helt rette sted. Mange års erfaring i malerfaget har medført, at vi hos Malerfirma Klit Christensen besidder de nødvendige kompetencer for at kunne løse din maleropgave.

Trænger dit hjem til nye farver, eller har du blot et træværk, der skal beskyttes fra uvejr? Vi hjælper med alle slags maleropgaver, uanset om det er indendørs eller udendørs.

 

ØJE FOR KVALITET

Vi tilbyder altid de mest kvalitetsbevidste løsninger til de bedste priser. Vores fokus er altid at gøre vores arbejde til perfektion. Derfor er vi bevidste om kvalitet uanset, om det er Fru Jensens gamle vinduer, der istandsættes, eller et større boligselskabs 50 slidte lejligheder, som skal renoveres.

Du kan altid være sikker på, at det arbejde, vi udfører for dig, er af højeste kvalitet. Glade kunder er noget, vi prioriterer højt. Derfor er vi stolte over at være en del af Danske Malermestres Garantiordning, der giver alle vores kunder sikkerheden for, at vores arbejde altid er veludført.

 

INGEN OPGAVER SKRÆMMER

Vi har udført alle slags opgaver, og derfor tør vi godt sige, at der ikke er nogen opgaver, der skræmmer os. Det er naturligvis irrelevant, om arbejdsopgaven er privat eller erhverv. Vores virksomhed er fyldt med kompetente medarbejdere, der har prøvet alle slags opgaver.

Vi har eksempelvis udført adskillige billige og smukke istandsættelser af lejligheder i boligforeninger, behandlinger af brandskader, facader og renoveringer for at nævne et udpluk af de arbejdsopgaver, vi kan hjælpe dig med.

 

GIV OS ET KALD

Hvis du er interesseret i at høre, hvad dit næste projekt vil koste at få bragt ud i verden, er du hjertelig velkommen til at ringe os op på telefon 9812 9225, hvor vi gerne giver et uforpligtende tilbud. Vi finder altid en løsning på problemet.