Istandsættelse af en gammel vindueskarm eller facadeløft på villaen? Malerfirma Klit Christensen er et malerfirma, der dækker hele Støvring og området omkring, hvor vi tilbyder vores kompetencer til erhverv og privat, der har en maleropgave, de ønsker udført til punkt og prikke.

Opgavens størrelse er irrelevant, idet vi har udført alle slags opgaver. Uanset om det er en opgave på huse på flere tusinde m2 eller en gammel vindueskarm, så er vi malerne, der løser problemerne for dig i Støvring-området.

 

KVALITET HVER GANG

Når du bestiller en opgave hos os kan du være ganske rolig for, at det bliver en kvalitetsbevidst løsning hver gang. Alle vores medarbejdere besidder kompetencer til alt slags malerarbejde, hvorfor vi kan garantere dig en løsning, som du også selv bliver fuldt ud tilfreds med.

Vi er tilsluttet Danske Malermestres Garantiordning for at kunne vise vores kunder, hvor seriøst vi tager det arbejde, der skal udføres. Det er en ordning, der sikrer, at vores kunder kan få hjælp, hvis der er arbejde, som ikke findes tilfredsstillende.

 

OPGAVER I ALLE STØRRELSER

Vores erfaring går langt tilbage. Det betyder, at vi har udført rigtig mange forskellige maleropgaver, og derfor er vi i stand til at løse din næste opgave. Vi har gennem årene specialiseret os i både erhverv og privat.

Vi har eksempelvis udført mange smukke, og billige, istandsættelser i boligforeninger. Derudover har vi udført opgaver på utallige facader, renoveringer, nybyg og brandskader for at nævne enkelte af de opgaver, som vi har udført.

 

RING NU

Vi kan altid kontaktes på telefon 9812 9225, hvor vi giver et uforpligtende tilbud. Du er altid velkommen til at ringe, så vi kan få en god dialog omkring din næste opgave.