Søger du en maler i Frederikshavn, der har kvalitet og seriøsitet som varemærke? Det har vi hos Malerfirma Klit Christensen, og vi tilbyder de bedste løsninger til vores kunder uanset opgavens størrelse. Om løsningen skal laves til privat eller erhverv er irrelevant.

Vi løser nemlig opgaver for alle, og vores mangeårige erfaring gør, at vi besidder kompetencerne til at løse netop det projekt, du står med.

 

ERFARING OG KVALITET GÅR HÅND I HÅND

Vi mener, at erfaring og kvalitet spiller sammen, hvorfor vi ikke er bange for at prale af vores alsidighed i malerfaget, der gør os i stand til at klare dit projekt.

Netop derfor har kvalitet og seriøsitet fra dag 1 været vores varemærke, idet vi forstår vigtigheden af at alt arbejde, der er udført seriøst, også er udført til topkarakter rent fagmæssigt.

Vi er derfor en del af Danske Malermestres Garantiordning, der har til formål at sikre kunderne et håndværksmæssigt korrekt udført malerarbejde.

 

FORTÆL OS OM DIN OPGAVE

En god dialog er vigtigt i forhold til et stykke arbejde, der skal udføres ordentligt. Vores intentioner er altid at levere hele løsninger – vi godtager ganske enkelt ikke halve løsninger. Derfor er det vigtigt for os, at vi er bevidste omkring nøjagtigt, hvad vores kunder ønsker og forventer af os.

Uanset hvilken opgave du stiller os, så har vi formodentligt udført lignende opgaver før. Vi har nemlig arbejdet med alt inden for renoveringer, facader, nybygning og brandskader og mere til. Denne erfaring gør, at vores medarbejdere besidder kompetencerne til at løse din næste opgave.

 

VI SER FREM TIL AT HØRE FRA DIG

Du kan kontakte os på telefon 9812 9225, hvor vi sidder klar til at besvare de spørgsmål, som du måtte have. Vi giver altid et uforpligtende tilbud.