Er du træt af husets gamle, triste og slidte facade? Vi er en malervirksomhed, der tilbyder vores kompetencer i hele Brønderslev-området så uanset, om det er husets facade, der skal opløftes eller en ældre vindueskarm, der skal istandsættes, så ordner vi det.

Seriøsitet og kvalitet er vores varemærker, og det er naturligvis til den bedste pris. Vi accepterer kun løsninger af høj kvalitet, hvorfor vores medarbejdere er udstyret med de bedste kompetencer samt mest moderne malerudstyr.

 

EN KVALITETSBEVIDST LØSNING

Når du bestiller et stykke arbejde hos os, kan du være ganske rolig for, at arbejdet altid bliver udført med henblik på, at kvaliteten skal være i top. Vi er meget seriøse omkring vores arbejde, og derfor bliver det altid udført korrekt første gang.

For at vise vores kunder, hvor højt vi vægter kvalitet og seriøsitet, er vi en del af Danske Malermestres Garantiordning, der giver vores kunder en garanti for, at de kan få juridisk hjælp, hvis der måtte være noget galt med det udførte arbejde.

Det er heldigvis ikke noget, vi oplever, men muligheden er der altid. Dermed kan vi sikre, at både vores medarbejdere og kunder forbliver glade.

 

DIN OPGAVE, VORES LIVSVÆRK

Vi er meget stolte af det arbejde, vi har udført mange steder rundt omkring i Nordjylland, og det har vi intentioner om at fortsætte med. At sprede glæde og hjælpe folk er naturligvis også en af årsagerne bag, at vi udfører det stykke arbejde, som vi gør.

Vores mangeårige erfaring spænder fra istandsættelser og renoveringer af boligkomplekser til maling af fru Jensens mangeårige soveværelse. Vi er ikke for store til at påtage de små arbejdsopgaver – vi hjælper med glæde, hvor vi kan.

 

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Hvis du synes, vi lyder som et malerfirma, der skal tage sig af dit projekt, så ring endelig på telefon 9812 9225 og modtag et uforpligtende tilbud.