Maler Sæby

Er du træt af husets nedslidte facade? Hos Malerfirma Klit Christensen dækker vi hele Sæby-området, hvor vi altid er klar til at løse den opgave, der kræves. Vi løser opgaverne uanset, om det er erhverv eller privat.

 

Vi garanterer et kvalitetsmæssigt fremragende stykke arbejde hver gang, hvilket sikrer dig, at du kan være ganske rolig for, at opgaven bliver løst korrekt første gang af medarbejdere, der besidder de nødvendige kompetencer.

 

Gå aldrig ned på kvalitet

 

Vi er meget seriøse og kvalitetsbevidste, hvorfor vi fuldt og fast tror på, at vi er de bedste til alle maleropgaver, som du måtte have. Mange års erfaring i malerfaget har medført kompetencer, der er blevet videreført fra ældre til nye generationer for at sikre en fortsat høj standard i vores malervirksomhed.

 

For at understrege hvor seriøse vi er omkring vores arbejde, er vi tilsluttet Danske Malermestres Garantiordning, der giver vores kunder en sikkerhed for, at vi er seriøse og kvalitetsbevidste. Garantiordningen er nemlig til for vores kunder, i så fald arbejdet måtte være utilstrækkeligt udført.

Maler Nordjylland - Malerfirma Klit Christensen
Maler indendørs - Malerfirma Klit Christensen

Lad os høre om dit næste projekt

 

Vi elsker en god dialog med vores kunder. Nogle drømmer stort, andre knapt så stort. Uanset om du drømmer om en tapetsering eller har brug for at få istandsat 50 lejligheder inden for en tidsgrænse, så er vi de rette til opgaven.

 

Vi har nemlig mange års erfaring inden for malerfaget, hvor vi er meget stolte af at have udført alle slags maleropgaver i hele Nordjylland. Du taler med de rette folk, når du deler tankerne om dit næste projekt med os.

 

Uforpligtende tilbud?

 

Vi giver altid et uforpligtende tilbud, og du er velkommen til at læse mere på vores hjemmeside, hvor du vil kunne finde oversigter over arbejde, som vi har udført gennem tiderne. Du kan også ringe på telefon 9812 9225.